Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, tüm dileklerin tutacağına, yüzünün de güleceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, alim insanlardan sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek malının ve aşının da çoğalacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulur.

Rüyada yıldızların yer değiştirdiğini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada yıldız düştüğünü görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada yıldızların düştüğünü görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızın denize düştüğünü görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments