Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirine dokunmak

Rüyada birbirine dokunmak

Rüyada birbirine dokunmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birbirine dokunmak gördüyseniz:

  • Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada birbirine dokunmak şansın ve bahtının da açılacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada birbirine benzeyen insan görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Rüyada birbirine su atmak eşe dosta yardım edileceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birbirini dövmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, borçların kısa zamanda ödeneceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birbirine taş atmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada birbirini yiyen balık görmek sorunlarından arınacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birbiriyle kavga etmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kazancın arttırılacağına alamet eder.

Rüyada balıkların birbirini yediğini görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments