Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldıza dokunmak

Rüyada yıldıza dokunmak

Rüyada yıldıza dokunmak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yıldıza dokunmak gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada yıldıza dokunmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra inanılır.

Rüyada yıldızlara dokunmak ümitsizliğe, insanlara yol göstereceğine, güzel günler için çalışılacağına delalet eder.

Rüyada ayağa dokunmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada bulutlara dokunmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hasta ise iyileşeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada birbirine dokunmak çok hayırlı işlere atılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada halı dokunduğunu görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, başarı kaydedeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada şeytana dokunmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, ekmeğin kesileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments