Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa dokunmak

Rüyada ayağa dokunmak

Rüyada ayağa dokunmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kişinin esenlik bulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa dokunmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Rüyada ayağa dokunmak üzüntülerin daha da artacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak refah düzeyinin yükseleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Rüyada ayağına dokunmak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yeni işlere girileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalettir.

Rüyada sobaya dokunmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada halı dokunduğunu görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurana dokunmak mutluluğunun zedeleneceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments