Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana dokunmak

Rüyada şeytana dokunmak

Rüyada şeytana dokunmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bahtının açık olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, ağız tadının bozulmayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytana dokunmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada şeytana dokunmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işarettir.

Rüyada erkeğe dokunmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kazançlı çıkacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağa dokunmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuza dokunmak büyük bir saygınlık kazanacağına, güzel huylarını terk edeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışkıya dokunmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kimseyle konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize dokunmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldıza dokunmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments