Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı dokunduğunu görmek

Rüyada halı dokunduğunu görmek

Rüyada halı dokunduğunu görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, rahatlığa erileceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına yorulur.

Rüyada halı dokunduğunu gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Rüyada halı dokunduğunu görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada halıya dokunmak rahat bir hayata kavuşacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye dokunmak yapılan işte geriye düşüleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada balinaya dokunmak rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldıza dokunmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birine dokunmak çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada gökkuşağına dokunmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments