Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıralı yıldız görmek

Rüyada sıralı yıldız görmek

Rüyada sıralı yıldız görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sıralı yıldız gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etme alanında ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada sıralı yıldız görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda sıraya girmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada okul sırası görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yemek sırası görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet eder.

Rüyada kalabalık sıraya girmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Rüyada ölüm sırası beklemek her zaman hakkına sahip çıkacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sıralı mezar görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada sıra masa görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments