Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve yıldız birlikte görmek

Rüyada ay ve yıldız birlikte görmek

Rüyada ay ve yıldız birlikte görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ay ve yıldız birlikte gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi sınırlarını zorlayarak ele alacağa benziyorsunuz.

Rüyada ay ve yıldız birlikte görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına yorulur.

Rüyada ay ve güneşi birlikte görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek en yukarılara çıkacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay güneş yıldız görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendine çeki düzen vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ay yıldızlı yüzük görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments