Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümese girmek

Rüyada kümese girmek

Rüyada kümese girmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada kümese girmek gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Rüyada kümese girmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aç kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına yorulur.

Rüyada kümes ve yumurta görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kümesten yumurta toplamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümeste görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine delalettir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk görmek haberler alacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalettir.

Rüyada kümeste yumurta görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments