Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin kümesi görmek

Rüyada güvercin kümesi görmek

Rüyada güvercin kümesi görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, birçok engelin aşılacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada güvercin kümesi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Rüyada güvercin kümesi görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada kümeste civciv görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta çalmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kümeste horoz görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada kümesde tavuk görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments