Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldırımdan kaçmak

Rüyada yıldırımdan kaçmak

Rüyada yıldırımdan kaçmak stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, hastalıkların sona ereceğine, o işi canlandıracağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, muradın yerine geleceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldırımdan kaçmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yıldırımdan kaçmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, refah düzeyinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yıldırım çarpması görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldırım çarpmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yıldırım sesi duymak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments