Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve yıldırım görmek

Rüyada yağmur ve yıldırım görmek

Rüyada yağmur ve yıldırım görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Rüyada yağmur ve yıldırım gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Rüyada yağmur ve yıldırım görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, her gün daha fazla dolacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldırım görmek daha rahat bir nefes alacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada yıldırım sesi duymak büyük işlerin ortaya konulacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada yıldırım çarpmak sevilen birinin geleceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yıldırım şimşek görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments