Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cimende top oynamak

Rüyada cimende top oynamak

Rüyada cimende top oynamak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, aklına giren şeytana uyacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada cimende top oynamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Rüyada cimende top oynamak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Rüyada cimento dökmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, fakirlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada bicilmis cimen görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada cim harfi görmek hem çok mutlu olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada cim harfini görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada plastik top oynamak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumsalda top oynamak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada denizde top oynamak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments