Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla oynamak

Rüyada başbakanla oynamak

Rüyada başbakanla oynamak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, şansın çalışmaya başlayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aydınlanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada başbakanla oynamak gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada başbakanla oynamak hayırlı işlerde yer alacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada başbakanla tavla oynamak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla top oynamak mal mülk kazanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla oyun oynamak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada başbakanla yolculuk yapmak keyifli olacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada devletin başbakanını görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulur.

Rüyada başbakanı ve eşini görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın evinde görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments