Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla boğuşmak

Rüyada kızla boğuşmak

Rüyada kızla boğuşmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada kızla boğuşmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, gelirin tükeneceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada azraille boğuşmak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işarettir.

Rüyada timsahla boğuşmak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada cinle boğuşmak geçim derdinin sona ereceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada birisiyle boğuşmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yüzünün kızaracağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak işlerinden feragat edeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyunla boğuşmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments