Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla boğuşmak

Rüyada yılanla boğuşmak

Rüyada yılanla boğuşmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, sorunların artacağına, dertlerinin günden güne artacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yılanla boğuşmak gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada yılanlarla boğuşmak mal ve mülk sahibi olacağına, iyi anlaşacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada yılanla boğuşmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cinle boğuşmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işaret eder.

Rüyada kurtlarla boğuşmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada atlarla boğuşmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle boğuşmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments