Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanların üstünden atlamak

Rüyada yılanların üstünden atlamak

Rüyada yılanların üstünden atlamak haneye bolluk ve bereket dolacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, zararların telafi edileceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanların üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada yılan üstünden atlamak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yılanın üstünden atlamak büyük başarılar kazanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yılanların üstünden atlamak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalet eder.

Rüyada kapı üstünden atlamak hedeflere ulaşamayacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın üstünden atlamak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanların üstünden atlamak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, birlikteliğe başlayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada üstünden atlamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada derenin üstünden atlamak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments