Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin üstünden atlamak

Rüyada derenin üstünden atlamak

Rüyada derenin üstünden atlamak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada derenin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Rüyada derenin üstünden atlamak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereden atlamak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine delalettir.

Rüyada derenin üzerinden atlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada dereye atlamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada dere atlamak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, vefalı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere üzerinden atlamak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret eder.

Rüyada dere üstünden geçmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Rüyada derenin üstünde ev görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hataların düzeltileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments