Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünden atlamak

Rüyada üstünden atlamak

Rüyada üstünden atlamak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Rüyada köpeğin üstünden atlamak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin üstünden atladığını görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada farenin üstünden atlamak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezarların üstünden atlamak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada tabutun üstünden atlamak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanların üstünden atlamak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, güven kaybına uğrayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının üstünden atlamak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada atın üstünden atlamak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments