Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına inanılır.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine alamet eder.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak yükseleceğine, atılım yapacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yeni bir ortama girileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments