Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tarafından ısırılmak

Rüyada yılan tarafından ısırılmak

Rüyada yılan tarafından ısırılmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadının da kaçacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, işlerin rayından çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya anlaşmalar bazında şanslarınız söz konusu olabilir.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, ticaretinin gelişeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak onun yolundan ayrılmayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments