Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak

Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak

Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak mutlu ilişkiler kuracağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemeye dikkat edin.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, üzüntülü günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, kazancın her daim artacağına tabir olunur.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak onu uyaracağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işarettir.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret eder.

Rüyada köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments