Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet eder.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak böylece aynı hataları yapmayacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, geçim derdi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak umutlarının kendisine hayır getireceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işarettir.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine tabir olunur.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kazancı arttıracağına delalettir.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments