Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, büyük borçlar alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gücünün azalacağına, kucaklaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işarettir.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, hayat standartlarının yüksek olacağına işarettir.

Rüyada yeşil yılan ısırmasını görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments