Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlar arasında kalmak

Rüyada yılanlar arasında kalmak

Rüyada yılanlar arasında kalmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, kirli işlere bulaşacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Rüyada yılanlar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Rüyada yılanlar arasında kalmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanların arasında kalmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada duvarlar arasında kalmak refah düzeyinin artacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki trenin arasında kalmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dört duvar arasında kalmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, işlerin kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada dağların arasında kalmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak maddi durumun düzeleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments