Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların arasında kalmak

Rüyada dağların arasında kalmak

Rüyada dağların arasında kalmak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, huzurlu günler geçirileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada iki dağ arasında kalmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dağların arasında kalmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada dağların arasında deniz görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, duygularını açığa vuracağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine tabir olunur.

Rüyada iki dağ arasından geçmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada dağların arasında yürümek sevinçli bir hayat süreceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada iki dağ arasında olmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık arasında kalmak rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments