Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanların arasında kalmak

Rüyada yılanların arasında kalmak

Rüyada yılanların arasında kalmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına işarettir.

Rüyada yılanların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada yılanlar arasında kalmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, huzura erileceğine yorulur.

Rüyada yılanların arasında kalmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet eder.

Rüyada iki deniz arasında kalmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada duvar arasında kalmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, gönül sızılarının dineceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet eder.

Rüyada ateş arasında kalmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada iki sevgili arasında kalmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yeni bir eve sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada savaşın arasında kalmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments