Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla uyumak

Rüyada yılanla uyumak

Rüyada yılanla uyumak tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanla uyumak gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Rüyada yılanla uyumak dertlerinin biteceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yılanın uyuduğunu görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin dizinde uyumak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa üstünde uyumak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanın uyuduğunu görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada kar üzerinde uyumak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ister istemez çok üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada sokakta uyuduğunu görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet eder.

Rüyada mescidde uyumak rızkının azalacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments