Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanın uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiği insanın uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiği insanın uyuduğunu görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın uyuduğunu gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada sevdiği insanla uyumak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği insanın uyuduğunu görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanla uyumak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada insanların uyuduğunu görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada bir insanın uyuduğunu görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, son model arabaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin uyuduğunu görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin dizinde uyumak ekmeğin ve paranın da artacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments