Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescidde uyumak

Rüyada mescidde uyumak

Rüyada mescidde uyumak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kırılacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada mescidde uyumak gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Rüyada mescidde uyumak huzurlu ve sakin bir yaşama, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet eder.

Rüyada mescidi aksaya gitmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mescidi haramı görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kendini mescidde görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mescit aramak darlık içine düşeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mescidi haram görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada mescidi nebevi namaz kılmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, malında azalmaya yorulur.

Rüyada mescitte görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, onu doyasıya yaşayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments