Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın uyuduğunu görmek

Rüyada yılanın uyuduğunu görmek

Rüyada yılanın uyuduğunu görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın uyuduğunu gördüyseniz:

  • Sizden haber veya bilgi talebinde bulunmayan kişilere bilgi aktarmanızın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada yılanın uyuduğunu görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, doktordan doktora koşturacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanla uyumak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada denizde uyumak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet eder.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerde uyumak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kedinin uyuduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta biriyle uyumak bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada aslanla uyumak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments