Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üzerinde uyumak

Rüyada kar üzerinde uyumak

Rüyada kar üzerinde uyumak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, nitelik ve farklılık geleceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Nakit akışı, ortak kaynak kullanımı veya yapılmış anlaşmaların yürümesi başlıklarından bazılarında sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada kar altında uyumak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize inanılır.

Rüyada kar yağarken uyumak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kar üzerinde uyumak küslerin barışacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kazancının yerine gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü açık uyumak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sıkıntılı bir işe girileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada kollarını açarak uyumak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına delalet eder.

Rüyada göl kenarında uyumak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Rüyada birbirine sarılarak uyumak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde uyuduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments