Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta uyuduğunu görmek

Rüyada sokakta uyuduğunu görmek

Rüyada sokakta uyuduğunu görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada sokakta uyuduğunu gördüyseniz:

  • Oldukça şaşırtıcı bulabileceğiniz ya da tuhaf karşılayabileceğiniz durumlar veya kişiler karşısında, alaycı veya yanlış anlaşılmaya müsait değil, daha politik yorumlar yapmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sokakta uyuduğunu görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta uyumak dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, onun zamanını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalettir.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada sokakta yattığını görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada sokağı süpürmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına inanılır.

Rüyada sokakta koştuğunu görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, işinden geri kalacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta yılan öldürmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments