Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyzbol oynamak

Rüyada beyzbol oynamak

Rüyada beyzbol oynamak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada beyzbol oynamak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Rüyada beyzbol oynamak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyzbol sopası görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin düğününde oynamak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuyla oynamak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada çalgılı oyun oynamak aksine işe neredeyse köstek olacağına, makam ve rızık sağlayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah köpekle oynamak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle oynamak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments