Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle top oynamak

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak gönlünce bir yaşam süreceğine, bilgi sahibi olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada birisiyle top oynamak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeklerle top oynamak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada karda top oynamak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işarettir.

Rüyada halı sahada top oynamak müjdeli olaylar yaşayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına inanılır.

Rüyada ünlü biriyle top oynamak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine inanılır.

Rüyada kumsalda top oynamak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hatalarını fark edeceğine delalet eder.

Rüyada denizde top oynamak kafa olarak daha rahat edileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments