Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın vücuduna girdiğini görmek

Rüyada yılanın vücuduna girdiğini görmek

Rüyada yılanın vücuduna girdiğini görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yılanın vücuduna girdiğini gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Rüyada yılanın vücuduna girdiğini görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet eder.

Rüyada solucanın vücuduna girdiğini görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve yılan girdiğini görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kendisini eve kapatacağına işarettir.

Rüyada yılanın içine girdiğini görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına işaret eder.

Rüyada yılanın ağzına girdiğini görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işarettir.

Rüyada yılanın yuvasına girdiğini görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments