Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağzına yılan girdiğini gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Rüyada birinin ağzına yılan girdiğini görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzına girdiğini görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada ağzından yılan girdiğini görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağzına böcek girdiğini görmek başarının garantileneceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzına örümcek girdiğini görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada örümceğin ağzına girdiğini görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işarettir.

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments