Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ağzına girdiğini görmek

Rüyada yılanın ağzına girdiğini görmek

Rüyada yılanın ağzına girdiğini görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, işin düzeltileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın ağzına girdiğini gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir veya sevdiğiniz bir akrabanızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın ağzına girdiğini görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok başarılı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzına yılan girdiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada ağzından yılan girdiğini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada örümceğin ağzına girdiğini görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, istediği herşeye sahip olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ağzına örümcek girdiğini görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzına böcek girdiğini görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada evine yılan girdiğini görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments