Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın içine girdiğini görmek

Rüyada yılanın içine girdiğini görmek

Rüyada yılanın içine girdiğini görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yılanın içine girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Rüyada yılanın evine girdiğini görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir şeyden zarar görmeye, işine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın deliğe girdiğini görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine yorulur.

Rüyada yılanın deliğine girdiğini görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet etmektedir.

Rüyada evine yılan girdiğini görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada birinin ağzına yılan girdiğini görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments