Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın yuvasına girdiğini görmek

Rüyada yılanın yuvasına girdiğini görmek

Rüyada yılanın yuvasına girdiğini görmek maddi zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada yılanın yuvasına girdiğini gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Rüyada yılanın yuvasına girdiğini görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan ve yuvasını görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı yuvasında görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın yuvasını görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, yüksek tahsil yapacağına delalet eder.

Rüyada yılan yuvasını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada yılan yuvası görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işiyle nam salacağına, aç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yuvasında yılan görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, özel hayatının renkleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments