Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve yılan girdiğini görmek

Rüyada eve yılan girdiğini görmek

Rüyada eve yılan girdiğini görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada eve yılan girdiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Rüyada yılanın eve girdiğini görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada eve yılan girdiğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, evine haciz geleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın vücuduna girdiğini görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, rahatının da yerine geleceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın yuvasına girdiğini görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtına yılan girdiğini görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments