Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücuduna yılan girdiğini gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Rüyada yılanın vücuduna girdiğini görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada solucanın vücuduna girdiğini görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın ağzına girdiğini görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın deliğine girdiğini görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın içine girdiğini görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Rüyada birinin ağzına yılan girdiğini görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret eder.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments