Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın üstüne yatmak

Rüyada yılanın üstüne yatmak

Rüyada yılanın üstüne yatmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı, işinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Rüyada yılanın üstüne yatmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ününün çoğalacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin üstüne yatmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak her zaman haklının yanında olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ölünün üstüne yatmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, iyi halini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstüne yatmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada kar üstüne yatmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak yapılan işte yalnız kalınacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada mezar üstüne yatmak terfi edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments