Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üstüne yatmak

Rüyada kar üstüne yatmak

Rüyada kar üstüne yatmak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, planlarının gerçekleşeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar üstüne yatmak gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Rüyada kar üstüne yatmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yanlışlara düşeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne yatmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın üstüne yatmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet eder.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne yatmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına tabir olunur.

Rüyada karın üstüne yatmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına inanılır.

Rüyada birinin üstüne yatmak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, mal ve varlık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstüne yatmak malının üstüne mal ekleyeceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, makamının tehlikeye gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments