Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstüne yatmak

Rüyada karın üstüne yatmak

Rüyada karın üstüne yatmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ticarette öne geçeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada karın üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Rüyada karın üstüne yatmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karın üstüne düşmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın üstüne oturmak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde yatmak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada karın üstünde yatmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada karın altında yatmak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalettir.

Rüyada birinin üstüne yatmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada mezar üstüne yatmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments