Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstüne yatmak

Rüyada ölünün üstüne yatmak

Rüyada ölünün üstüne yatmak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada ölünün üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Rüyada ölünün üstüne yatmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, anne ve baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar üstüne yatmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada karın üstüne yatmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada deniz üstüne yatmak zenginlik sahibi olunacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, el açmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın üstüne yatmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine inanılır.

Rüyada birinin üstüne yatmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne yatmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments