Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenlerin üstüne yatmak

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimenlerde yatmak içinin rahat edeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, maddi gücünün eksileceğine yorulur.

Rüyada yeşil çimene yatmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada çimene yatmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına işarettir.

Rüyada çimende yatmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Rüyada çimenlikte yatmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimenlere yatmak kırılan kalplerin barışacağına, güvenini sarsacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada yeşil çimende yatmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments