Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, başka alanlara yöneleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak birçok işin birlikte yapılacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne yatmak rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yılanın üstüne yatmak çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üstüne yatmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalettir.

Rüyada deniz üstüne yatmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstüne yatmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üstüne yatmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments