Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak üstüne düşmek

Rüyada ayak üstüne düşmek

Rüyada ayak üstüne düşmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayak üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada ayakları üstüne düşmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada ayak üstüne düşmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, dualarının karşılığını alacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek hayatının adeta cennete döneceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, yalan söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakların üstüne düşmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments