Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın üstüne düşmek

Rüyada toprağın üstüne düşmek

Rüyada toprağın üstüne düşmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, mevlit okutacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada toprağın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Rüyada toprağın üstüne düşmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek işlerin günden güne bozulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Rüyada karın üstüne düşmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasının üstüne düşmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstüne düşmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments